Stoc Cafea Prajita / Kg disponibile

Vezi Stoc Cafea Prajita

Как да купя

Should we call you? Leave us your number.
shopping-cart1

Избор на желаните продукти

След като намерите продуктите, които искате да купите, изберете желаното количество и кликнете върху бутона Добави в кошницата. Можете да продължите да разглеждате или разглеждате пазарската кошница, като кликнете върху бутона “Преглед на кошницата”. На тази страница ще можете да правите промени в количеството, продуктовия списък.

online-shop2

Информация за Доставка

За да завършите поръчката, кликнете върху бутона “Приключи” в поръчката. Ако сте нов потребител, първо трябва да създадете потребителски акаунт, като попълните регистрационния формуляр на страницата. Този процес няма да ви отнеме повече от 1-2 минути, след което ще можете да завършите поръчката си. Ако информацията за плащане е различна от тази за доставка, изберете опцията “Попълни нова опция за плащане” и въведете желаната от Вас информация.

delivery-truck3

Завършване на поръчката

За да направите поръчката, изберете предпочитания от Вас начин на плащане и използвайте полето Коментари за поръчките, което ви позволява да изпратите допълнителна информация. След като сте се уверили, че приемате Общите условия, кликнете върху бутона Поставете поръчката, за да преминете към следващата стъпка. В зависимост от характеристиките на поръчката и наличните опции, може да бъдете помолени да изберете конкретен начин на доставка, който може да е свързан с определени разходи за доставка.

Ще можете да видите прогнозните разходи за доставка преди да завършите поръчката, обикновено цената е 5 лева. Точната цена на доставката ще бъде съобщена по телефона или по електронна поща от консултант на нашата фирма, ако градът за доставка не е Русе или някой от големите градове в България. Доставките до по-малки градове ще се доставят чрез Еконт с минимална поръчка от 1 кг.