Stoc Cafea Prajita / Kg disponibile

Vezi Stoc Cafea Prajita

За нас

Should we call you? Leave us your number.

Contego Cafe

Всичко започна от страст: страстта за кафе. Нашият екип започна да се формира преди повече от 4 години, в желанието си да донесе доброто кафе за тези, които ценят специализираното кафе, а не само на румънския пазар. От нашето желание да станем по-добри,  нашият специалист по печене се специализира в работилница за печене, организирана и сертифицирана от the German Coffee Consulate.

Така че решихме да донесем на любителите на кафе най-добрите сортове от различни краища на света, открихме в началото на 2015 The Coffee Factory в Букурещ на бул. “Реджина Елизабета” № 54. В малката фабрика зелените кафе на зърна се пекът , опаковат и ако е необходимо се складират, а целият процес се извършва ръчно – което гарантира най-доброто качество на кафето.

Contego Caffee
contego cafe

100% натурално кафе 

Contego Cafe е 100% натурално и винаги прясно печено. Ние се грижим да печем кафе на всеки 2-3 дни, за да спазим обещанието си да ви даваме кафе, когато достигне своя връх на вкус и вкус. И тъй като знаем, че истинските страстни хора са нетърпеливи да опитат и опитат нови аромати на кафе, ние непрекъснато търсим най-добрите зърна специално за вас.

Кафе Contego Cafe в снимки